FAQ items aan het laden...
Blog2024-03-08T10:35:41+00:00

BLOG

Gefeliciteerd Maricia van Vilsteren!

En alweer één geslaagd! Maricia van Vilsteren mag haar rijbewijs gaan ophalen bij het gemeentehuis. Heel goed gereden zei de examinator. Top gedaan. Veel plezier met autorijden!

Gefeliciteerd Marijn de Kleine!

Weer een topperrr! Marijn de Kleine werkzaam bij hovenier Roden is in één keer geslaagd. Gewoon goed gereden zei de examinator, niks op aan te merken. Veel plezier met auto rijden. Je baas zal er [...]

Maikel start met een cadeaubon!

Weer een nieuwe leerling! Dit is Maikel Kinnane en hij maakt gebruik van een cadeaubon. Veel plezier en leerzame lessen Maikel.

Gefeliciteerd Sarah Oldenhuis!

Megagoed! Sarah Oldenhuis is geslaagd voor haar rijbewijs. Een fantastische rit zei de examinator dus zeer overtuigend gehaald. Heel erg goed gedaan Sarah veel plezier met autorijden.

Gefeliciteerd Marissa Draaisma!

Het gaat maar door met geslaagden. Deze topperrr heet Marissa Draaisma en is in één keer geslaagd! Heel goed gedaan Marissa. Veel succes en plezier met autorijden.

PROEFLES BIJ BEHALEN VAN EXAMEN GRATIS!

Heel verstandig! Want het is een prettige manier om met ons en de lesauto kennis te maken. Bovendien kunnen wij een goede inschatting maken welk traject het meest geschikt is voor jou. Afhankelijk van de uitkomst besluit je om een compleet pakket af te nemen óf losse lessen. De proefles verplicht je dus niet tot het afnemen van een pakket. Maar, niet onbelangrijk, bij het afnemen van een compleet pakket én na het behalen van het examen krijg je de proefles geheel gratis.

Vraag nu vrijblijvend een proefles aan!

    Ga naar de bovenkant